Megrendelésed akár Telefonon is leadhatod.
9 és 16 óra között várjuk hívásod!

+36 30 326 7693

Bagoly medálos amazonit ásványkarkötő díszdobozban

Original price was: 3.990 Ft.Current price is: 1.490 Ft.

A karkötőt 19 cm-es csuklóméretig javasoljuk.
A doboz mérete: 9 x 9 x 2,5 cm

Szállítási információk

Rövid szállítási idő (1-3 munkanap).

Kérheted a csomagod:
– GLS Csomagpontra 1290 Ft-ért
– Házhozszállítással 1290 Ft-ért

Ha a terméket még nem hordtad, akkor 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad. A terméket hibátlan/sértetlen állapotban kell visszajuttatnod hozzánk, mi pedig visszatérítjük a vásárlás költségeit. A visszatérítést egyeztetett módon és időben bonyolítjuk le.

Ha hibás terméket vásároltál tőlünk, akkor kérünk, azt jelezd azt nekünk. Garanciális időn belül, a terméket visszaküldve nekünk, a vásárlás teljes költéségét megtérítjük számodra (bankszámládra visszautaljuk).

Elfogyott

Cikkszám: kiar-0075 Kategória:

Az amazonit karkötő az Amazon folyó erejével hat

Az amazonit a különleges türkizkék színéről ismerhető fel, ugyanis rendkívül karakteressé, jellegzetessé teszi. Az ásvány neve az Amazon folyó nevéből ered, ami sokáig a zöldeskék színű kövek lelőhelye volt, bár az már soha nem fog kiderülni, hogy azok amazonitok voltak-e. Évszázadokon át csak homályos feljegyzések születtek a létezéséről, és csak a 18. században tettek említést róla különálló ásványként. Az amazonit karkötő egyedi színárnyalataival teszi tökéletessé a hölgyek kinézetét, de emellett a jótékony hatásaival is felruházza őket, akik így igazán kitűntetett személyként érezhetik magukat. Az ékszer oldja a viselőjében felgyülemlett stresszt, és segít, hogy a hirtelen kirobbanó érzelemáradat helyett higgadt kommunikációval juttassa kifejezésre a gondolatait. Egyes legendák szerint az amazonit karkötőnek szerencsehozó hatása is van.