Szállítási információk

Házhozszállítás futárral (GLS)

A megrendelt termékeket a megrendeléskor bankkártyával, ill. a kiszállításkor a kézbesítő futárnak tudod készpénzzel (utánvét) kifizetni. A fizetendő összeg tartalmaz minden költséget, ami a vásárlásoddal kapcsolatos: vásárolt termékek, szállítási költség. Ezeket részletesen láthatod a pénztárban, valamint a visszaigazoló emailünkben is.  A számlát a csomagban találod. A csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, ha a kézbesített terméken sérülést/hibát találsz, akkor a csomagot ne vedd át, hanem készítsetek jegyzőkönyvet az esetről. Reklamációt sajnos csak jegyzőkönyvvel van módunkban befogadni!Termékeinket a GLS futárszolgálata szállítja házhoz 3 munkanapon belül.

A szállítás költsége a fizetési módtól függetlenül 1990 Ft.

A csomagokat kizárólag munkanapokon kézbesítjük. Ha nem tudod biztosítani, hogy a lakhelyeden átvedd a csomagod, akkor célszerű a munkahelyedet megadni szállítási címnek.  A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Amennyiben utánvétet választol fizetési módnak, csak abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! Amikor a futárnak átadjuk a csomagot, Ön kap egy emailt, amiben a kézbesítési információk vannak benne: kiszállítás napja, nyomkövetési lehetőség, módosítási lehetőség (címet, időpontot, vagy akár csomagpontot is lehet megadni).
A kiszállítás napján kap egy újabb emailt, amiben egy 3 órás kiszállítási időszak (pl. 8-11 óra), ill. a futár telefonszáma van megadva, akivel lehet egyeztetni a kiszállításról.
Amennyiben nem sikerül a kézbesítés, akkor a futár még 2 különböző napon próbálja meg kiszállítást, minden alkalomról a fenti lehetőségekkel rendelkező emailt kap a vásárló.

GLS csomagpont/automata

Több mint 250 átvevőhely közül választhatsz. Emailben kapsz értesítést, hogy mikor (1-3 munkanap) érkezik meg a csomagod a megadott csomagpontra. Ezt innen számított 5 napig veheted át érvényes személyi okmány bemutatásával. A csomagpontos szállítás díja 1490 Ft.